Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Uitleg

Een top PES 2015 PlayStation 4 toernooi bij uw vereniging, school of bedrijf?

Het idee dat gamen alleen gedaan wordt op een zolderkamer in je eentje is een cliché waar we eigenlijk al tien jaar geleden afscheid van hebben genomen. Gamen is een fantastische manier om samen te komen en een onvergetelijke dag te beleven. Wij hebben inmiddels meer dan dertien jaar ervaring met het organiseren van game-events en toernooien en hebben ervaren dat een PES 2015 toernooi enorm leuk is. Tevens weten wij uitstekend hoe je met de jeugd om moet gaan en hoe je jong en oud bij elkaar brengt, aangezien we ook meer dan tien jaar ervaring als trainer hebben opgedaan.

U kunt ons voor weinig budget inhuren voor een geweldig PES 2015 toernooi, waarbij jong en oud het tegen elkaar gaan strijden op het digitale speelveld. Het event begint met een pouleronde. Deze bestaat uit minimaal vier en maximaal zes deelnemers per poule. Dat betekent dat iedereen dus minimaal drie wedstrijden speelt. Daarna gaan de twee beste deelnemers per poule naar de knockout-fase, die uiteindelijk eindigt in een spannende finale. De winnaar mag zich met recht de kampioen van de dag noemen.

Ook als deelnemers in een vroeg stadium uitgeschakeld worden is er nog genoeg te doen. Denk daarbij aan het uitdagen van een andere speler voor een potje of het bekijken van de andere spannende wedstrijden.

PESlive verzorgt natuurlijk het materiaal aangezien PESlive 20 PlayStation 4 consoles, 20 Full HD schermen, 20 PES 2015 games en eventueel joysticks in eigen beheer heeft. Wij ontzorgen u volledig en bouwen alle materialen op én af. Ook begeleiden we het evenement met een professioneel toernooisysteem gekoppeld aan een beeldscherm waarmee uw deelnemers bijvoorbeeld ook de uitslagen van hun medespelers in de gaten kunnen houden.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of via ons contactformulier. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@pesgroningen.nl

Maandelijkse PESlive toernooien voor de Community en liefhebbers

PESlive organiseert al sinds 2001 maandelijkse PES toernooien op de PlayStation-consoles voor de community/fans van de PES serie. Tegen betaling van slechts € 15 kunnen deelnemers zich via onze agenda inschrijven voor één van onze toernooien op locatie. Indien het een besloten toernooi betreft dan is dit toernooi vaak bij een voetbalclub, stichting of andere organisatie. Hiervoor kun je jezelf dan niet inschrijven via deze website. Indien er inschrijven bij staat kun je jezelf inschrijven en meedoen tijdens één van onze PESlive toernooien en strijden voor te gekke (geld)prijzen tegen andere liefhebbers van de PES serie. Minimale leeftijd is dan 12 jaar. Onze community toernooien worden onder andere georganiseerd in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Enschede.

Weet jij een andere mooie locatie of ben jij eigenaar van een mooie locatie? Neem dan contact met ons op via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of stuur een e-mail naar info@pesgroningen.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze PESlive nieuwsbrief!