Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Schrijf je nu in voor de Nederlandse PES League en win ruim 25.000 euro

PES League NL (bestaande uit de offline PES community PESlive, Pulse Activations en IGN) organiseert voor het 4e jaargang in opdracht van Konami Digital Entertainment B.V. vanaf december 2014 t/m juni 2015 de officiële PES League. In deze periode worden er 3 offline events georganiseerd waaraan jij gratis kan deelnemen en kan strijden voor een plek in de finale van de Nederlandse PES League. Ook kun je tijdens 6 maandelijkse online player of the month (PS3 en PS4) events strijden voor een van deze plekken. En kun je de komende maanden via een offline event van PESlive en online event van PES Holland strijden voor 2 van de 16 finale plekken.

De toegang is gratis en je kunt maar liefst 25.000 euro aan prijzen winnen en een volledig verzorgde all-in reis naar het WK PES2015 die tijdens de Champions League finale gehouden wordt op 6 juni 2015 in het Olympiastadion in Berlijn. Tevens zijn er andere te gekke prijzen tijdens de PES League NL te winnen.

Wil je deelnemen aan de PES League NL? Like nu www.facebook.com/pesleaguenl en join ėėn of meerdere offline events, registreer je op: http://www.pesleague.com om ook online deel te nemen aan player of the month en koppel via de PES League website je gamertag aan je account. The Pitch is Ours!

** Let op!! De PES World Finals zal uitsluitend worden gespeeld op de PlayStation®4

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze PESlive nieuwsbrief!