Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Historie

Melvyn Wolthers organiseert sinds 2001 toernooien van Pro Evolution Soccer. Ooit begonnen op de PlayStation, om daarna door te gaan naar de PlayStation 2. Doel van deze toernooien was het samenbrengen van liefhebbers om uit te vinden wie de beste speler is. Het begon ooit met 32 gamers/vrienden en leidde uiteindelijk tot toernooien in heel Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland werden toernooi georganiseerd.

Sinds 2007 is Melvyn samen gaan werken met zijn beste vriend, Abdullah Küçük. Samen werd besloten om de grenzen te verleggen en uit te breiden naar FIFA, om daarna ook aan de slag te gaan met Call of Duty- en NBA 2K-toernooien. Al deze toernooien vallen onder de vlag van het bedrijf M&A Live Gaming. Na jaren fantastisch samen te hebben gewerkt werd in 2013 besloten dat Melvyn volledig door zou gaan met het organiseren van toernooien en helpt Abdullah vaak mee met het organiseren als de mogelijkheid daar toe is.

Toch is en blijft PES de oude liefde van Melvyn en begint bij elk nieuw deel zijn hard sneller te kloppen. Hij is bekend met de scene, maar krijgt het ook voor elkaar om nieuwkomers enthousiast te maken voor de titel.

PESlive organiseert onder andere sinds 2011 samen met KAOS de Nederlandse Kampioenschappen Pro Evolution Soccer voor KONAMI. Hierbij is PESlive verantwoordelijk voor de Community, de organisatie van de events en de begeleiding van de Nederlands Kampioen PES in bijvoorbeeld Spanje, Dubai e.a.

peslive_logo

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze PESlive nieuwsbrief!