Historie

Sinds 2001 is Melvyn Wolthers als hobby begonnen met het organiseren van Pro Evolution Soccer (PES) toernooien op de PlayStation. PES is de concurrent en tegenhanger van FIFA Soccer. Samen met vrienden organiseerde Melvyn PES-toernooien voor de gezelligheid en natuurlijk om te bepalen wie de beste PES speler was. Het eerste toernooi is georganiseerd met 32 gamers/vrienden. Vervolgens zijn er events georganiseerd door heel Nederland (o.a. in Groningen, Enschede, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Heerlen e.a.) met ruim 150 gamers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en zelfs Engeland.

Vanaf 2007 is Melvyn gaan samenwerken met zijn beste vriend Abdullah Küçük. Abdullah vind echter FIFA een leuker spel dan PES. Hierdoor hebben ze besloten om én PES-toernooien én FIFA-toernooien te organiseren op de PlayStation.
Omdat zowel Melvyn als Abdullah gek zijn op gamen en fan zijn van Call Of Duty (COD), organiseren ze ook COD-toernooien. De onderneming die Melvyn en Abdullah hebben opgericht heet M&A Live Gaming en bestaat uit de onderdelen PESlive, FIFAlive, CODlive en binnenkort ook een onderdeel voor de game NBA 2K van 2K Games (onderdeel Take-Two Interactive Software Inc.).

PESlive organiseert onder andere sinds 2011 met KAOS de Nederlandse Kampioenschappen Pro Evolution Soccer voor KONAMI. Hierbij is PESlive verantwoordelijk voor de Community, de organisatie van de events en de begeleiding van de Nederlands Kampioen PES in bijvoorbeeld Spanje, Dubai e.a.

FIFAlive heeft in 2010 de FIFA World Cup 2010 tour georganiseerd door heel Nederland (in ruim 10 grote steden) in samenwerking met EA Sports, Sony en Coca Cola. Tijdens deze tour werd de nieuwe FIFA World Cup 2010 game gepromoot. Tevens heeft FIFAlive in 2010 één van de laatste officiële FIWC events georganiseerd voor en met EA Sports. FIFAlive krijgt als enige game event organisatie in Nederland officieel support van EA Sports Benelux om FIFA-toernooien te organiseren.

Onze hoofdonderneming M&A Live Gaming richt zich met zijn onderdelen op het organiseren van Game Events bij bedrijven. Dit om de teambuilding en samenhorigheid te verhogen binnen bepaalde afdelingen van een organisatie. U kunt denken aan Wii opstellingen, PlayStation Move, Xbox Kinect, autorace opstellingen, FIFA, Pro Evolution Soccer en Call Of Duty opstellingen. Voor meer informatie kunt u op onze hoofdpagina een film bekijken van een event bij onder andere Veenman B.V.  (Xerox).

 

M&A Live Gaming1

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste
ontwikkelingen en mogelijkheden?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.