Games

FIFALive logo def

Voel de opwinding van het maken van een wereldgoal in FIFA14. De game speelt zoals echte voetbalwedstrijden worden gespeeld. Voel de spanning als de kansen worden gecreĆ«erd en ervaar de opwinding als je de bal het net injaagt. Elk schot op doel voelt ‘echt’ aan en de kick die je krijgt als je de bal erin knalt is waanzinnig.

FIFA14 bevat spannende online functies en live services die voetbalfans midden in de voetbalwereld plaatsen via EA SPORTS Football Club. FIFA14 is het belangrijkste sociale voetbalnetwerk, waar miljoenen fans uit de hele wereld tegen elkaar spelen, contact houden en content delen.

Wilt u een leuk FIFA14 evenement organiseren bij uw vereniging, school of bedrijf? Neem dan contact op met FIFAlive via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of vraag hier een offerte aan.

 


 

peslive_logo

Volgens Konami markeert de komst van PES2014 het begin van een nieuw tijdperk voor de populaire voetbalgame. PES2014 boekt meer vooruitgang dan elk ander spel uit de serie. Het PES-productie team in Tokyo heeft een compleet nieuw systeem ontwikkeld. Het systeem draait op Fox Engine, welke voor PES volledig is ingericht en aangepast voor de complexiteit van voetbal.

Het geheel is gebaseerd op zes pijlers van het spel. Elk aspect van PES2014 is opnieuw uitgewerkt, zonder de beperkingen die voorgaande engines met zich meebrachten. Volgens de makers staat PES2014 hierdoor dichter bij hun ideale beeld van recreatie, spanning en wedstrijden spelen op topniveau, dan ooit.

Wilt u een leuk PES2014 evenement organiseren bij uw vereniging, school of bedrijf? Neem dan contact op met PESlive via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of vraag hier een offerte aan.


 

codlive_logo

Call of Duty is een enorme reeks van video games waarin je in de huid kruipt van een soldaat. De First-Person-Shooter is na 8 jaar de meest populaire game reeks ooit. Call of Duty is uitgegroeid tot een fenomeen. Acht jaar geleden lanceerde Infinity Ward het eerste deel van de game reeks. Niemand had gedacht dat er Ć¼berhaupt een vervolg zou komen en niemand had ooit kunnen denken dat Call of Duty na acht jaar zo gigantisch groot en invloedrijk zou zijn.

Het verhaal speelt zich gedeeltelijk tijdens de Koude Oorlog af. Locaties waar de speler zich bevindt zijn Vietnam, Cuba, Zuid-Amerika, Laos en het Oeral-gebergte in Rusland. De groepen waar de speler deel van uitmaakt zijn de “Studies and Observations Group” en de “First Cavalry Division”, beide behorend tot het Amerikaanse Leger. De vijandelijke legers zijn de Vietcong, het Noord-Vietnamese Leger en de Sovjet-Unie.

Wilt u een leuk COD evenement organiseren bij uw vereniging, school of bedrijf? Neem dan contact op met CODlive via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of vraag hier een offerte aan.


Zit uw game er niet bij? Wij organiseren ook evenementen met andere games (o.a. Guitar Hero, Mario Kart, Tiger Woods, NBA2K14) en consoles (o.a. Wii, Xbox 360). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste
ontwikkelingen en mogelijkheden?
Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.