Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Voor jong en oud

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Organiseer samen met ons een top FIFA 15 toernooi/activiteit bij uw vereniging, school, bedrijf of met uw vriendengroep.

Het idee dat gamen alleen gedaan wordt op een zolderkamer in je eentje is een cliche waar we eigenlijk al tien jaar geleden afscheid van hebben genomen. Gamen is een fantatische manier om samen te komen en een onvergetelijke dag te beleven. Wij hebben inmiddels meer dan dertien jaar ervaring met het organiseren van game-events en toernooien en hebben ervaren dat een FIFA 15 toernooi enorm leuk is. Tevens weten wij uitstekend hoe je met de jeugd om moet gaan en hoe je jong en oud bij elkaar brengt, aangezien we ook meer dan tien jaar ervaring als trainer hebben opgedaan.

U kunt ons voor weinig budget inhuren voor een geweldig FIFA 15 toernooi, waarbij jong en oud het tegen elkaar gaan strijden op het digitale speelveld. Het event begint met een pouleronde. Deze bestaat uit minimaal vier en maximaal zes deelnemers per poule. Dat betekent dat iedereen dus minimaal drie wedstrijden speelt. Daarna gaan de twee beste deelnemers per poule naar de knockout-fase, die uiteindelijk eindigt in een spannende finale. De winnaar mag zich met recht de kampioen van de dag noemen.

Ook als deelnemers in een vroeg stadium uitgeschakeld worden is er nog genoeg te doen. Denk daarbij aan het uitdagen van een andere speler voor een potje of het bekijken van de andere spannende wedstrijden.

FIFAlive verzorgt natuurlijk het materiaal aangezien FIFAlive 20 PlayStation 4 consoles, 20 Full HD schermen, 20 FIFA 15 games en eventueel joysticks in eigen beheer heeft. Wij ontzorgen u volledig en bouwen alle materialen op én af. Ook begeleiden we het evenement met een professioneel toernooisysteem gekoppeld aan een beeldscherm waarmee uw deelnemers bijvoorbeeld ook de uitslagen van hun medespelers in de gaten kunnen houden.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of vul het contactformulier in. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar voorjongenoud(@)fifalive.nl.

Maandelijkse FIFAlive toernooien voor de Community en liefhebbers
FIFAlive organiseert al sinds 2007 maandelijkse FIFA toernooien op de PlayStation-consoles voor de community/fans van de FIFA serie. Tegen betaling van slechts € 15 kunnen deelnemers zich via onze agenda inschrijven voor één van onze toernooien op locatie. Indien het een besloten toernooi betreft dan is dit toernooi vaak bij een voetbalclub, stichting of andere organisatie. Hiervoor kun je jezelf dan niet inschrijven via deze website. Indien er inschrijven bij staat kun je jezelf inschrijven en meedoen tijdens één van onze FIFAlive toernooien en strijden voor te gekke (geld)prijzen tegen andere liefhebbers van de FIFA serie. Minimale leeftijd is dan 12 jaar. Onze community toernooien worden onder andere georganiseerd in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Enschede.

Weet jij een andere mooie locatie of ben jij eigenaar van een mooie locatie? Neem dan contact met ons op via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of stuur een e-mail naar voorjongenoud(@)fifalive.nl.

 

FIFALive logo def

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze FIFAlive nieuwsbrief.