Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Games

 

FIFALive logo def

Er is niks mooiers dan een tegenstander voorbij te dribbelen, alleen voor de keeper uit te komen en met een verwoestend schot de bal in de kruising te jagen. Dit gevoel kun je beleven in FIFA 15. En wanneer dat gebeurt, gaat het publiek in de game volledig uit de dak. Met de slogan Feel The Game draait het nog meer dan in zijn voorgangers om emoties.

FIFA 15 biedt een veelvoud aan modi, alle belangrijke licenties en het ziet er fantastisch uit. Het is heerlijk om een balletje digitaal te trappen. En het is helemaal leuk als je dat doet tegen iemand die daadwerkelijk naast je zit.

Wilt u een leuk FIFA 15 evenement organiseren bij uw vereniging, school, bedrijf of binnen uw vriendengroep? Neem dan contact op met FIFAlive via 06-46464680 (Melvyn Wotlhers) of vul het contactformulier in.


 

peslive_logo

De PES-serie is sinds jaar en dag in ontwikkeling geweest bij het Japanse ontwikkelingsteam. Vorig jaar werd er een goede stap in de juiste richting gezet met de nieuwe FOX Engine. Dit jaar krijgt het Japanse team hulp van een Engels ontwikkelingsteam. Samen hebben zij één doel voor ogen: terug gaan naar de basis wat de PES-games in het verleden zo goed maakten.
En daarin is het gelukt. PES 2015 speelt ouderwets lekker, maar dan met de visuele prestaties zoals je dat vandaag de dag van je topgames verwacht. Er is niks lekkerder dan met een tiki-taki pass-sensatie de verdediging van je tegenstander zoek te spelen om daarna met een leep balletje een doelpunt te pakken. Of probeer eens van dertig meter een afstandsschot en schreeuw het uit als die bal daadwerkelijk in de kruising beland. Prachtig om in je eentje te doen, helemaal een feest als je het samen doet!

 

Wilt u een leuk PES 2015 evenement organiseren bij uw vereniging, school, bedrijf of binnen uw vriendengroep? Neem dan contact op met PESlive via 06-46464680 (Melvyn Wotlhers) of vul het contactformulier in.


 

codlive_logo

Call of Duty Advanced Warfare is het nieuwste deel in de serie en neemt je mee naar de nabije toekomst. Door een aantal terroristische aanslagen zijn de traditionele legers zwaar gehavend en wordt de hoop van de mensheid gelegd in de handen van een privéleger onder leiding van Jonathan Irons. Een rol die gespeeld wordt door acteur Kevin Spacey.

In de multiplayermodus is de game een stuk sneller geworden dan zijn voorganger, dankzij de mogelijkheden die jouw zogenaamde Exo-skeleton met zich meebrengt. Dankzij die speciale outfit kun je tijdelijk nog sneller sprinten, double jumpen en onder obstakels heen glijden.

Wilt u een leuk Call of Duty evenement organiseren bij uw vereniging, school, bedrijf of binnen uw vriendengroep? Neem dan contact op met CODlive via 06-46464680 (Melvyn Wotlhers) of vul het contactformulier in.

 


NBA 2K Baller

Basketball is een sport die draait om snelheid, tactiek, vaardigheid en het vertrouwen in je medespelers. In de game NBA 2K15 komt dit gevoel volledig naar voren. Met prachtige animaties, een heerlijk ambiance in het stadion, uitstekend camerawerk en formidabel commentaar komt de sport in de game tot leven.

Je hoeft geen fan te zijn van de sport om te kunnen genieten van de game. Dankzij de vele verschillende modi en de manier waarop de regels van het spel aan de speler worden uitgelegd, zit je er zo in. Begin bijvoorbeeld je eigen NBA-carriere in de MyPlayer-modus of neem een volledig team onder de controle in de MyGM-modus. NBA 2K15 is een heerlijke game om uren in je eentje te spelen, maar het is net zo leuk om tegen iemand anders een potje te ballen. Kun jij elke keer de vrijheid vinden om te scoren en weet je door middel van een steal een counter af te maken met een heerlijke dunk? Bewijs het op een NBA 2K Baller event!

Wilt u een leuk NBA 2K15 evenement organiseren bij uw vereniging, school, bedrijf of binnen uw vriendengroep? Neem dan contact op met NBA 2K Baller via 06-46464680 (Melvyn Wotlhers) of vul het contactformulier in.

Zit uw game er niet bij? Wij organiseren ook evenementen met andere games (o.a. Guitar Hero, Mario Kart, Tiger Woods) en consoles (o.a. Wii, Xbox 360). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze FIFAlive nieuwsbrief.