Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Uitleg

Een top Call of Duty (COD) Playstation 4 toernooi bij uw vereniging, school of bedrijf?

Het idee dat gamen alleen gedaan wordt op een zolderkamer in je eentje is een cliché waar we eigenlijk al tien jaar geleden afscheid van hebben genomen. Gamen is een fantastische manier om samen te komen en een onvergetelijke dag te beleven. Wij hebben inmiddels meer dan dertien jaar ervaring met het organiseren van game-events en toernooien en hebben ervaren dat een Call of Duty toernooi enorm leuk is. Tevens weten wij uitstekend hoe je met de jeugd om moet gaan en hoe je jong en oud bij elkaar brengt, aangezien we ook meer dan tien jaar ervaring als trainer hebben opgedaan.

U kunt ons voor weinig budget inhuren voor een geweldig Call of Duty toernooi, waarbij jong en oud het tegen elkaar gaan strijden op het digitale strijdveld. We kunnen hierbij kiezen uit twee varianten. In de eerste variant spelen we in teams van vier man tegen elkaar. Daarbij worden maximaal vijf verschillende potjes gespeeld, waarbij het team dat als eerst er drie heeft gewonnen doorgaat naar de volgende ronde. Daarnaast is er ook een Free-for-All opzet. Hierin spelen we rondes met vier man waarbij iedereen moet proberen zoveel mogelijk vijanden af te schieten. De beste twee per ronde gaan hierin door, totdat je bij de finale komt.

Ook als deelnemers in een vroeg stadium uitgeschakeld worden is er nog genoeg te doen. Denk daarbij aan het uitdagen van een andere speler voor een potje of het bekijken van de andere spannende wedstrijden.

CODlive verzorgt natuurlijk het materiaal aangezien CODlive 20 PlayStation 4 consoles, 20 Full HD schermen, 20 Call of Duy games en eventueel joysticks in eigen beheer heeft. Wij ontzorgen u volledig en bouwen alle materialen op én af. Ook begeleiden we het evenement met een professioneel toernooisysteem gekoppeld aan een beeldscherm waarmee uw deelnemers bijvoorbeeld ook de uitslagen van hun medespelers in de gaten kunnen houden.

Enthousiast? Neem dan contact met ons op via 06-46464680 (Melvyn Wolthers) of via het contactformulier. U kunt ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@codlive.nl

 

codlive_logo

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze CODlive nieuwsbrief.