Wachtwoord vergeten ? of Registreren

Historie

Melvyn Wolthers organiseert sinds 2001 toernooien van Pro Evolution Soccer. Ooit begonnen op de PlayStation, om daarna door te gaan naar de PlayStation 2. Doel van deze toernooien was het samenbrengen van liefhebbers om uit te vinden wie de beste speler is. Het begon ooit met 32 gamers/vrienden en leidde uiteindelijk tot toernooien in heel Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Duitsland en Engeland werden toernooi georganiseerd.

Sinds 2007 is Melvyn samen gaan werken met zijn beste vriend, Abdullah Küçük. Samen werd besloten om de grenzen te verleggen en uit te breiden naar FIFA, om daarna ook aan de slag te gaan met Call of Duty- en NBA 2K-toernooien. Al deze toernooien vallen onder de vlag van het bedrijf M&A Live Gaming. Na jaren fantastisch samen te hebben gewerkt werd in 2013 besloten dat Melvyn volledig door zou gaan met het organiseren van toernooien en helpt Abdullah vaak mee met het organiseren als de mogelijkheid daar toe is.

Voor een potje Call of Duty kun je ons altijd wakker maken en in onze ervaring is de beleving van de game op een toernooi heel anders dan wanneer je online tegen andere gamers speelt. Het is een unieke ervaring, waarbij de spanning nog groter is en je fantastische vriendschappen sluit.

 

codlive_logo

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze
community toernooien of andere informatie?
Meld je dan nu aan voor onze CODlive nieuwsbrief.